Over mij

Mijn eerste kennismaking met massage was tijdens mijn fanatieke jeugd schaatsperiode. Regelmatig bezocht ik een masseur om diverse spierpijn klachten te laten behandelen. Ik bewonderde het werk van de masseur en wilde hier graag meer van weten.

In 2017 heb ik mijn Sportmassage diploma gehaald. Mijn interesse in het massage vak werd verder vergroot. Vervolgens heb ik in 2019 mijn diploma als ‘Allround Masseur’ behaald. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd tot ‘Massage Therapeut’ (3 jarige HBO opleiding) waarvoor ik in 2021 mijn diploma heb behaald.

Inmiddels heb ik al enkele jaren ervaring. Bij Thermen Soesterberg voornamelijk met verschillende soorten ontspanningsmassages maar ook met sportmassages. Daarnaast bij Roda 46 (1 seizoen) als verzorger van het 1e zaterdag elftal.

In 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart, welke ik combineer met mijn werkzaamheden als bewegingsagoog. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik klanten kan helpen om van hun klachten af te laten komen of hun te laten ontspannen.

Ik zie je graag in mijn praktijk.

Pim Bleser

Massage - Leusden - Amersfoort - Woudenberg - Achterveld