Over mij

Mijn eerste kennismaking met massage was tijdens mijn fanatieke jeugd schaatsperiode. Regelmatig bezocht ik een masseur om diverse spierpijn klachten te laten behandelen. Ik bewonderde het werk van de masseur en wilde hier graag meer van weten.

In 2017 heb ik mijn Sportmassage diploma gehaald. Mijn interesse in het massage vak werd verder vergroot. Vervolgens heb ik in 2019 mijn diploma als ‘Allround Masseur’ behaald en ben ik daaropvolgend gestart met de opleiding tot Massage Therapeut. Hiervoor verwacht ik in 2021 mijn diploma te behalen.

Inmiddels heb ik al enkele jaren ervaring. Bij Thermen Soesterberg voornamelijk met verschillende soorten ontspanningsmassages maar ook met sportmassages. Daarnaast bij Roda 46 (1 seizoen) als verzorger van het 1e zaterdag elftal.

In 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik klanten kan helpen om van hun klachten af te laten komen of hun te laten ontspannen.

Zelf ben ik nog steeds fanatiek sporter. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om je eigen lichaam goed te onderhouden. Door geregeld te sporten en ter ondersteuning een massage.

Wie weet zien wij elkaar in mijn praktijk.

Pim Bleser

Massage - Leusden - Amersfoort - Woudenberg - Achterveld